foradia subscriutegrat

Circo Gran Fele estrena ‘El Tren’ en el Teatre Calderón d’Alcoi

• La companyia valenciana aterra aquest mes de febrer a Alcoi amb el seu nou espectacle.

Circo Gran Fele estrena el pròxim 26 de febrer a les 18:30 hores ‘El Tren’ al Teatre Calderón d’Alcoi. Un espectacle que destaca per la seua estètica cuidada i amb cura dels grans i xicotets detalls, però també sobreix pels seus números de circ, cada vegada més extrems i arriscats.

‘El Tren’ transcorre en una estació ferroviària amb rumbs impossibles i inimaginables, on es descobreixen personatges màgics i únics, amb els quals es juga a cercar oposats. Aquest espectacle, replet d’ironia, conviu en un ambient cuidat on respirem màgia i on tot serà possible.

Els espectadors gaudiran també de música en directe pensada i composta per la ‘Banda del Fele’ per a crear una atmosfera única sempre lligada a l’imaginari del tren.

Com a gran novetat d’enguany, la companyia així com l’espectacle compten amb dos artistes importats directament de Nova Zelanda, dos kiwis.

Les titelles i els animals mecànics són els únics i vertaders protagonistes del regne animal que actuen en l’obra, ja que el respecte als animals és una de les màximes que determinen aquest circ des que va començar la seua trajectòria en 1993.

Circo Gran Fele és un circ veterà que compta a dia d’avui amb més de 20 anys a l’esquena i la participació excel·lent en nombrosos festivals tant nacionals com a internacionals. La companyia de circ ha sigut reconeguda amb l’aclamació tant del públic com de la crítica. Testimoni d’açò són els nombrosos guardons dels quals gaudeixen, entre els quals destaquen el Premi Nacional de Circ 2008, el Premi Max Especial de Circ, o el Premi Caleidoscopio de La Unió Europea, entre uns altres.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *