foradia subscriutegrat

AAMA i Masia La Mota s’uneixen per a revitalitzar el turisme i la cultura

L'Associació d'Amics de la Música d'Alcoi (AAMA) ha presentat la programació de la seua 32 edició en la Masia La Mota. Una iniciativa que aposta per una simbiosi entre turisme i dinàmica cultural amb la finalitat de donar a conèixer la ciutat dins i fora del territori.

lamotaLa iniciativa ha sigut presentada en roda de premsa pel President de l’Associació Alfonso Jordá, l’edil de Cultura Paco Agulló, el Secretari Autonòmic de Turisme, Daniel Marco i per la propietaria de l’establiment, Indira Amaya. L’objectiu del projecte és posar en valor la programació cultural que ofereix cada any l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi al costat de l’oferta turística i hotelera que brinda l’Hotel amb encant Masia La Mota. L’establiment està situat en el parc natural de la Font Roja d’Alcoi i és un referent de sostenibilitat mediambiental i exercici de bon gust.

El President de l’Associació, Alfonso Jordá s’ha mostrat il·lusionat amb aquest projecte per poder donar a conèixer dins i fora d’Alcoi la programació cultural que es desenvolupa perquè “aquesta ciutat és una potència cultural important i reconeguda”, ha comentat. “Crec que va a ser molt bo per a l’associació en particular i per a Alcoi en general, per açò farem el que hàgem de fer perquè la cultura vaja a més perquè a voltes no arriba com ha d’arribar”, ha afegit el president.

Sobre aquest tema, l’edil de Cultura, Paco Agulló destacava el luxe de poder treballar i comptar amb un col·lectiu tan consolidat com és la AAMA i que ofereix una programació de primer nivell. Ja que, cal recordar que l’Associació porta 32 anys ininterrompits realitzant concerts, operes i recitals amb artistes de nivell nacional i internacional. Així, Agulló recordava que en aquests moments és important “unir esforços unint turisme, cultura i patrimoni autòcton”.

Des del punt de vista turístic, cal esmentar l’indiscutible potencial de la ciutat d’Alcoi com a producte que va des de l’arquitectura, passant pel turisme industrial, els parcs naturals com La Font Roja i La Serra de Mariola, sense oblidar la riquesa cultural d’interès turístic internacional com la Cavalcada dels Reis Mags i les Festa de Moros i Cristians. Per aquesta raó, el Secretari Autonòmic de Turisme, Daniel Marco, ha comentat que “per a poder promocionar la temporada musical i explotar els recursos que té la ciutat, cal paquetizar l’experiència de venir a Alcoi, i est és el repte que tenim”.

La propietaria de l’establiment, Indira Amaya ha comentat que per a tot aquell interessat en consumir l’oferta cultural de la programació i allotjar-se a Alcoi tindran un descompte en conjunt. “El que ens fa falta és el convenciment que hi ha molts productes que cal posar en valor”, ha comentat Indira Amaya.

El projecte arranca amb grans expectatives malgrat ser un moment delicat per a la cultura. Per a açò, Jordá ha apuntat que “hem d’intentar oferir una programació amb uns preus assequibles”.

La programació arrancarà amb l’òpera de Mozart ‘Don Giovanni’. En concret, l’actuació tindrà lloc el pròxim 22 d’octubre en el Teatre Calderón.

 

AVANCE DE PROGRAMACIÓN TEMPORADA 2014-2015

  • 22 Octubre – Teatre Calderón – 19 h: ÓPERA – DON GIOVANNI (W. A. Mozart
  • 10 Noviembre – Centre Cultural Mario Silvestre – 19,30 h: VIENNA PIANO QUINTTET
  • 23 Noviembre – Teatre Calderón – 19 h: HOMENAJE A ALFREDO KRAUS
  • 20 Diciembre – Iglesia de María Auxiliadora- 20,15 h: PEQUEÑA MISA SOLEMNE DE ROSSINI
  • 02 Enero – Teatre Calderón- 19 h CONCIERTO DE AÑO NUEVO – ORQUESTA FILARMÓNICA DE ASTANA (Kazajstán )
  • 24 Enero – Teatre Calderón – 19 h: ZARZUELA – LA ROSA DEL AZAFRÁN (J. Guerrero)
  • 27 Febrero – Teatre Calderón – 19 h: ÓPERA – UN BALLO IN MASCHERA (G. Verdi)
  • 06 Marzo – Teatre Calderón – 19,30 h ÓPERA – I PAGLIACCI (R. Leoncavallo)
  • 28 Marzo – Teatre Principal – 19,30 h BARCELONA CLARINET PLAYERS


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *