foradia subscriutegrat

Jornades formatives ‘Enric Valor a l’Escola’ a Castalla

• II Jornades Formatives Enric Valor a l'escola", al poble de Castalla • Les jornades pretenen divulgar la figura d'Enric Valor • Els docents podeu inscriure-us fins al 12 de març

La Universitat d’Alacant, Càtedra Enric Valor, i els CEFIRE d’Alacant i d’Elda convoquen les “II Jornades Formatives Enric Valor a l’escola”, al poble de Castalla 

Les jornades pretenen divulgar la figura d’Enric Valor i facilitar estratègies per al foment de la lectura a partir d’experiències didàctiques i ponències relacionades amb el món d’Enric Valor, les rondalles i la cultura popular, sempre aplicades a l’aula.

Els docents podeu inscriure-us en la pàgina web del CEFIRE d’Alacant (fins al 12 de març) i els alumnes de la Universitat d’Alacant en l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana.

Es tracta d’unes jornades reconegudes amb 20 hores: 7 hores presencials, a Castalla (divendres 17 i dimarts 21 de març, de 17 a 20:30 hores) i 13 hores a distància (plataforma Moodle). Les jornades seran acreditades amb 20 hores formatives per part del CEFIRE (per als docents) i per part de la Universitat d’Alacant (per als seus alumnes).

Les jornades són el resultat de la col·laboració entre la Càtedra Enric Valor de la Universitat d’Alacant, els CEFIRE d’Alacant i d’Elda, l’Ajuntament de Castalla, la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat (Escola Valenciana), el Centre Cultural Castellut, l’Associació Cultural El Teix d’Ibi i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *