foradia cdturisme

Andrés Hernández, gràcies i felicitacions per la tasca al front de l’Alcodiam

"Esport en Marxa" columna esportiva quinzenal

L’actual President de L’Enrile PAS Alcoi després de 8 temporades en el càrrec i altres 11 anys més en la directiva en aquest cas presidida per Koki Segura, ho deixarà quan acabe aquesta campanya i amb ell la seua també ho farà la seua Junta Directiva, en la que vull destacar la figura de la tresorera, que no és altra que la seua dona, Carmen Sirvent, hauran sigut 19 anys de dedicació, dels quals en 11 Alcoi ha tingut l’oportunitat de vorer el millor hockei patins del món. És per això pel que cal felicitar i agrair a totes les persones que han fet possible aquest “miracle esportiu”, que el dia que no gaudim , l’enyorarem en gran manera.

De tota manera necessite contar-vos alguna cosa que em va deixar petrificat, quan en preparar aquesta columna vaig cridar a Andrés per conéixer els motius de l’adéu, la situació econòmica del club, etc. Ja us avance que gràcies als patrocinis amb què conta el Club, i que s’han de nomenar, perquè no, Inmobiliaria Enrile, La Unión Alcoyana segurs, SUMA i l’Ajuntament d’Alcoi, està totalment sanejat, i a més a més la tasca de base que sa fet en l’Alcodiam és envejable. Aleshores com els comentava al llarg de la conversa amb Andrés, era el mateix President el que es mostrava agraït a l’Alcodiam per haver pogut exercir aquesta tasca des de 1998 tant ell com la seua dona.

En preguntar-li el perquè d’aquest agraïment al club, Andrés em contava que un any abans, en 1997 el matrimoni perdia tràgicament un fill en caure-li a la criatura una porteria damunt al camet del col·legi Salesians; un any després aquests pares prenen la decisió d’unir-se a la directiva del Patín Alcodiam Salesians, amb un afany de col·laborar i tractar d’omplir un temps que els permetera no pensar en la situació més dura que pot plantejar-te la vida, com és enterrar un fill. Tirar endavant a l’altre fill i mantenir la ment sempre ocupada, va ser la valenta decisió que va prendre aquesta família i que sense dubtes va capgirar totalment aquest “Esport en Marxa” de hui.

¿Quin serà el futur esportiu de l’Alcodiam?, dependrà de la sàvia nova que puga entrar, es trobaran un club que no deu un euro, que té una base amateur molt bona, esportivament seguir a l’OK lliga està molt ben encarat, però clar l’estructura i la qüestió econòmica és la que hi ha que vorer-li la viabilitat.

En l’acomiadament de tota aquesta Junta Directiva, quan acabe la temporada, tan sols ens queda donar-los les gràcies a tots per permetre mos vorer setmana a setmana l’elit d’aquest esport i de manera especial a Carmen i Andrés, tresorera i President, agrair-los la lliçó de vida.

Font: Joseca./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *