foradia subscriutegrat

Agullent prepara la seua VI Fira del Llibre

• Es comptarà amb l'actuació de la Banda Jove, i a continuació les Ames de Casa oferiran una xocolatada

Aquest diumenge 2 d’abril tindrà lloc la sisena edició de la Fira del Llibre d’Agullent, que es desenvoluparà durant tot el matí i fins el migdia al passeig del parc de la Font Jordana. La fira del llibre agullentina, organitzada per la regidoria de Cultura, comptarà amb la col·laboració de diferents entitats locals, que dinamitzaran amb diverses activitats aquesta matinal destinada al foment de la lectura.

Per a la inauguració, que tindrà a lloc a les 10 del matí, es comptarà amb l’actuació de la Banda Jove, i a continuació les Ames de Casa oferiran una xocolatada. A partir de les 10:30h el grup d’Art de l’Escola d’Adults col·laborà amb la fira amb el muntatge de diversos tallers infantils.

En el transcurs de la VI Fira del Llibre d’Agullent, que comptarà amb diverses parades de llibres on els assistents podran triar entre una nombrosa oferta editorial, també hi ha prevista a les 12 del migdia l’actuació d’un espectacle de contacontes. I cap al final de la fira, a les 13:30 hores tindrà lloc la globotada, un acte ben sorollós que ja s’ha convertit en un signe identificatiu de la fira agullentina.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *