foradia subscriutegrat

Andreu Valor clausura la gira ‘Malgrat la pluja’ a Alcoi

La Placeta El Fossar d'Alcoi acollirà el dissabte 4 de juliol l’últim concert de la gira, que conclou després d'haver recorregut 13 poblacions del País Valencià i Catalunya. L’entrada és gratuïta.

Andreu ValorEl cantautor contestà Andreu Valor oferirà el pròxim dissabte 4 de juliol l’últim concert de la gira de presentació del disc ‘Malgrat la pluja’. L’actuació és gratuïta i tindrà lloc en la Placeta del Fossar d’Alcoi a les 20’30 h. L’acte està organitzat per l’Ajuntament i s’emmarca dins de la programació cultural d’estiu del mateix.

La gira ‘Malgrat la pluja’ ha portat aquest músic a tocar a un total de 13 poblacions del País Valencià i Catalunya, des del passat mes de novembre. Aquest és el tercer disc d’Andreu Valor i, com en tots els seus treballs, la constància reflexiva i l’aposta per valors com la dignitat i la igualtat fan que de nou la temàtica social siga el punt de partida de les cançons. El disc arriba un any després d’A l’ombra de l’obscuritat (Mésdemil, 2012), el treball que va consolidar al músic de Cocentaina com un dels exponents més destacats de la cançó d’autor en valencià.

Andreu Valor actuarà en format de banda acompanyat per Borja Penalba (guitarres, acordió, veus), Carles Carbonell (baix elèctric), Pascual Carpena (Bateria i percussió) i Berta Iñíguez (flauta i veus).


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *