foradia ivace

Presentació a Alcoi del llibre de Michael Handel ‘Elixires Màgicos’

• “Los elixires mágicos - Cómo mantenerse sano y en forma, sin amargarse la vida” i l'autor és Michael Handel • El llibre serà presentat el pròxim 4 de maig a les 20:00 en el Saló Rotonda del Cercle Industrial d'Alcoi.

Cristina Jimena és autora de les novel·les “I de sobte va canviar la meua vida” i “El Club de la Gent Feliç”. Recentment ha traduït un llibre de l’alemany a l’espanyol que ha sigut publicat en l’editorial Urano. Es titula titulaLos elixires mágicosCómo mantenerse sano y en forma, sin amargarse la vida” i l’autor és Michael Handel.

El llibre serà presentat el pròxim 4 de maig a les 20:00 en el Saló Rotonda del Cercle Industrial d’Alcoi. La presentació serà en col·laboració amb la AECC Junta d’Alcoi, ja que un dels capítols del llibre tracta sobre com prevenir el càncer gràcies a “els elixirs màgics de la ment”(nostra actitud) i “els elixirs màgics de la naturalesa” (l’alimentació).

El llibre proposa una sèrie de consells per a superar l’estrés, ser més positius, controlar i prevenir diversos problemes de salut i aconseguir un major benestar general sense amargar-se la vida.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *