foradia subscriutegrat

Llibres, pintura i música en ‘Art a casa’ amb Francesc Agulló

'Art&Cultura' via internet en la web lesmuntanyes.com • El nostre company i amic Francesc Agulló ha compartit amb tots nosaltres a què dedica el seu temps en aquest confinament, i resulta, que Paco no para de fer coses

Paco Agulló és el següent protagonista de l’espai ‘Art a Casa’. En aquest vídeo ens conta que està aprofitant aquest temps per a disfrutar de la seua familia a casa, però que troba a faltar als seus amics i altres familiars.

Però, segur que li passa molt ràpidament aquest confinament, ja que Paco està dedicant molt de temps a la lectura, i a més de fer un puzzle, prou difícil amb el seu fill, del quadre de Picasso ‘Guernica’. Des de Les Muntanyes esperem que puga acabar-ho.

A més, també dedica temps per a recordar a dos figures de la cultura. Una d’àmbit local, com és Sento Masià, que malauradament va faltar fa poc temps, i també, al cantautor Aute, que també ha mort recentment.

Ell mateix ens conta tot el que està fent, i ens recomana lectures per aquests dies, que a vegades són massa llargs.

Des de la finestra en Art a Casa’ l’espai de cooperació de la Cultura continuem parlant, una idea de lesmuntanyes.com i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *