foradia cdturisme

Presència alcoiana en la celebració del 70 aniversari de l’Asociación de Fabricantes de Máquina-Herramienta

• L'acte va ser presidit per Felipe VI, qui va recordar la importància de la 'Máquina-Herramienta' en el sector industrial • Entre altres empreses, es trobava la signatura alcoiana Foradia, que fabrica Trepants Radials, dins del sector de la 'Máquina-Herramienta'

Ha tingut lloc l’Assemblea General Ordinària i la celebració del 70 aniversari de l’Asociación de Fabricantes de Máquina Herramientas en el auditorio del Parque Tecnológico y Científico de Gipuzkoa, San Sebastian.

L’Asociación de Fabricantes de Máquina-Herramienta és la primera associació industrial d’Espanya, representa a més de 370 empreses, genera més d’11.000 llocs de treball i té una facturació de més de 2.100 Milions de €.

L’acte va ser presidit per Felipe VI, qui va recordar la importància de la ‘Máquina-Herramienta’ en el sector industrial a Espanya i més concretament al País Basc, on més del 70% d’associats a AFM són d’aquesta regió.

Entre altres empreses, es trobava la signatura alcoiana Foradia, que fabrica Trepants Radials, dins del sector de la ‘Máquina-Herramienta’ des de fa més de 60 anys, a més d’oferir serveis integrals d’enginyeria, fabricació de maquinària a mesura, mecanitzats i manteniments.

Malgrat les dificultats de no estar en una zona on es recolza de forma notable aquest sector, com al País Basc, continua la seua activitat sent la fàbrica de Màquina-Eina més al sud d’Europa.

“Segons el seu gerent, Pablo de Gracia, és tot un orgull formar part d’aquesta Associació, ja que a més de permetre realitzar networking amb empreses capdavanteres en el sector, serveix com a exemple a prendre amb la finalitat de traslladar aquestes experiències en un procés de reindustrialització del nostre teixit econòmic, on les noves tecnologies per a la fabricació avançada estan tan presents”, afirma Foradia.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *