foradia subscriutegrat

Jordi Vila inaugura l’exposició al Casal Ovidi Montllor amb l’actuació de Jordi Gil

• Nou cicle d'Exposicions, organitzades per l'Ajuntament d'Alcoi i la Càtedra Antoni Miró d'Art Contemporani (UA Alacant) • “Extracció”, de Jordi Vila la podeu visitar en el Centre Cultural Ovidi Montllor oberta fins al 27 maig 2017 • Avui dimecres 5 abril a les 20h. segueix el cicle amb la inauguració en el Centre Cultural Mario Silvestre, l’exposició “A l’ombra del Montgó” de Hans Dieter Zingraff

A la sala del Centre Cultural Ovidi Montllor d’Alcoi s’ha inaugurat, ahir dimarts d’Abril, l’exposició “Extracció” del pintor Jordi Vila . Una cançó de Jordi Gil, va acompanyar al nodrit grup de públic reunit per veure la nova exposició de l’alcoià Jordi Vila resident a Barcelona.

Jordi Vila Llàcer (1967),  pintor que ha begut de les fonts de l’avantguarda, que ha après a treballar les tonalitats i a depurar la seua obra. L’artista segueix evolucionant des de la seua talaia barcelonina, en la seua nítida i esquematizant tasca d’evitar el superflu, mantenint en suspens a l’espectador que descobreix que per a córrer no fa falta multiplicar les cames sinó descobrir la roda.

Les tres noves mostres en el Centre Ovidi Montllor, Centre Cultural Mario Silvestre i Llotja de Sant Jordi, continuen amb la dinàmica expositiva de la ciutat, i permeten al públic local i als visitants gaudir dels pintors dins d’aquest cicle estable d’art a Alcoi. Acompanyats en la inauguració de Raül Llopis regidor de Cultura a l’Ajuntament d’Alcoi i per Antoni Miró, comissari de la sèrie d’exposicions d’art programades.

“Extracció”, de Jordi Vila la podeu visitar en el Centre Cultural Ovidi Montllor, Carrer Vistabella 8,  en horari de dilluns a dissabte de 18 a 21 h. oberta fins al 27 maig 2017.

A més, avui  dimecres 5 abril a les 20h. segueix el cicle amb la inauguració en el Centre Cultural Mario Silvestre, l’exposició “A l’ombra del Montgó”  de Hans Dieter Zingraff, romandrà oberta al públic fins al 26 maig 2017. Amb horari de dilluns a divendres d’11,30h a 13,30h. I de 17,30h a 20,30h.

Hans Dieter Zingraff (Karlsruhe, Alemanya 1947)

Acadèmia de Belles arts de Karlsruhe (Alemanya). Estades d’estudi a Brasil, França, Turquia, Grècia i Itàlia
L’arquitectura de les seues obres, es percep travada en la geometria funcional dels plànols, les línies construïdes i formatades del seu pur cromatisme; és el seu joc peculiar d’ombres i llums, on es troba còmode a través del seu domini de l’espai.
Les seues línies i plànols acorden enviar un missatge a l’espectador de netedat, silenci i raciocini.

Col·lectiva de 60 artistes, el dijous 6 abril a les 20h., inauguració a la Llotja de Sant Jordi de “Papers i collages” per a Joan Valls, romandrà oberta al públic fins al 28 maig 2017. Horari de dimarts a dissabte d’11,30h a 13,30h. I de 17,30h a 20,30h. Diumenges i festius d’11,30h a 13,30h.

’60 artistes’ Papers i Collages per a Joan Valls.

Sota aquest títol es resumeix l’obra de 60 artistes que treballen en un mateix suport per a les seues obres: el paper o la cartolina. Collages, l’aquarel·la, serigrafia negra xinesa, grafit, acrílic, oli pintura en esprai, litografia, aiguafort, gouache, fusta, tela, gràfica digital o retolador.

Pel que fa als autors, trobem entre ells a Elena Asins, Rafael, Canogar, Equip Crònica, Joan el Genovés, José Guinovart, Aurelia Masanet, Antoni Miró, Guillermo Pérez Villalta, Gerardo Rueda, Jose M. Iturralde, Fernando Zóbel i altres rellevants figures de l’art contemporani.

Una mostra que forma part dels actes commemoratius al centenari del naixement del poeta i escriptor Joan Valls.

Font: redacció/


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *