foradia mediambient

Mostra de Teatre, especial educació i tota l’actualitat d’Alcoi i comarques a El Gratis

• Mostra de Teatre, especial educació, especial escriptors, col·lectiu LGTBI, Fira del Llibre a Muro, actualitat d'Alcoi i comarques... • Entrevistes a Francesc Valls, Toni Gonzàlez, Miquel Santamaria, Jordi Jiménez, Estefania Blanes, Ester Virzarra, Ivan Carbonell, Francesc Pou i Carlos Gran..

Alcoi té el privilegi de ser la seu anual de la Mostra de Teatre, una fira escènica professional valenciana. Tindrà lloc entre el 27 de maig i el 2 de juny. Coneix tots els detalls al nostre especial: característiques, implicacions per a la ciutat, programa…

Esdeveniments com aquest demostren la gran activitat cultural que té Alcoi. I no a soles Alcoi, sinó també les nostres comarques. Pots consultar tota l’actualitat més candent a les pàgines de El Gratis: actes, activitats, notícies generals, esports, política…

Pel que fa a política, continuem la sèrie d’entrevistes als alcaldes dels pobles del nostre voltant, en aquest cas el de Muro, Francesc Valls, que ens resum el seu treball i ens parla de la Fira del Llibre de Muro. També entrevistem a Estefania Blanes, regidora de Guanyar Alcoi, que ens actualitza sobre alguns temes polítics locals importants.

L’educació de les persones és determinant a l’hora de desenvolupar-se pel món. Aquesta quinzena oferim un especial educatiu per a pensar les opcions que tenen els més menuts per a passar l’estiu i començar el pròxim curs. A més, hem parlat amb el director de l’IES Pare Vitòria, Toni González, que ens parla del sector educatiu i ens detalla sobre l’oferta educativa de l’Institut i diferents les eixides laborals.

Si has llegit fins ací, vol dir que, si no més, tens inquietuds lectores. Llavors, t’agradaran les entrevistes que hem realitzat a diferents escriptors del nostre entorn (Ester Virzarra, Ivan Carbonell, Francesc Pou i Carlos Gran) sobre la lectura com a hàbit social i individual, molt interessant.

Tot això sempre comptant amb la col·laboració dels comerços i serveis del nostre voltant, als quals pots consultar per a resoldre qualsevol necessitat o, per què no?, qualsevol capritx.

Pots trobar El Gratis a la teua papereria per tan sols 1 € o a tots els comerços col·laboradors.

Font: Rodrigo Paños./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *