lasarga ajualcoitel

L’Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees a Alcoi

• Alcoi ha acollit la jornada dels socis espanyols de la xarxa ACTE per intercanviar informació de projectes europeus. • Actualment hi ha més de 20 projectes europeus en marxa entre els diferents socis, és una xarxa pràctica, on es busquen resultats reals i concrets

Alcoi ha acollit la jornada dels socis espanyols de la xarxa ACTE (Associació de col·lectivitats tèxtils europees). Entre altres coses ha servit per intercanviar informació de projectes europeus.

La inauguració va estar a càrrec de l’alcalde d’Alcoi, qui va destacar la importància de què la ciutat torne a ser punt referent del tèxtil, on tenim un important nombre d’empreses: “formar part d’ACTE ens permet participar de projectes europeus amb altres socis. Actualment hi ha més de 20 projectes europeus en marxa entre els diferents socis, és una xarxa pràctica, on es busquen resultats reals i concrets. Conjuntament amb AITEX, la presència de l’Ajuntament d’Alcoi és important perquè ens situa com una de les ciutats imprescindibles per a parlar de tèxtil en Espanya”.

La clausura de la reunió va ser per part de la secretària autonòmica, Blanca Marín, qui va explicar la política industrial del Consell, el pla estratègic d’espais industrials en el que s’està treballant i la importància d’haver arribat al 30% de la producció industrial en la Comunitat, l’objectiu que s’havia fixat per al final de la legislatura.

Els representants d’ACTE España van aprofitar la trobada per fixar la postura espanyola en la pròxima reunió europea i repassar els diferents projectes europeus que està en marxa entre els socis. També van aprofitar la presència en Alcoi per visitar la seu actual d’AITEX, conéixer el projecte de la nova seu i visitar la Textil Alcoyana.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *