foradia subscriutegrat

Tot preparat per celebrar l’Esport 3D d’Alcoi, on participen 4.500 esportistes

• La inauguració oficial serà amb l'encés de la torxa i l'hissat de bandera, moment en el qual es farà un minut de silenci en homenatge a Paco Domenech • El diumenge serà la 10 k, que comptarà amb 700 participants, i que enguany incorpora la part per a 'caminants',

Tot preparat per a celebrar l’Esport 3D, la festa de l’esport alcoiana on participen més de 4.500 persones en 29 esports.

La inauguració oficial serà amb l’encés de la torxa i l’hissat de bandera, moment en el qual es farà un minut de silenci en homenatge a Paco Domenech, president d’Honor del Nou Bàsquet Alcoi, qui ha mort fa pocs dies i hauria estat un dels protagonistes d’aquest acte.

Al matí es farà el recorregut de la torxa pels centres educatius de la ciutat des de les 9 fins a les 13 hores quan tindrà lloc la recepció a l’Ajuntament.

A les 19.30 hores començarà el Trialcoy: Patí Alcodiam Salesià, Atlètic Salesià, Horta Major, Club Ajedrez Alcoy i la Unión Ciclista Alcoy pujaran la torxa fins al Poliesportiu Francisco Laporta.

A les 20 hores serà l’encés de la torxa i la hissada de bandera a càrrec de José Beiber (Pista CF) i Miguel Sarasa. En aquest moment es recordarà amb un minut de silenci a Paco Doménech.

Seguidament, a les 20.15 hores, serà l’acte protocol·lari d’homenatge i denominació del Pavelló Miguel Sarasa Lores.

Recordem que les competicions començaran divendres a les 16 hores i es duran endavant fonamentalment els dos primers dies. Pel que fa als lliuraments de trofeus, dissabte a les 13 hores s’entregaran els dels Jocs Esportius i a les 21.30 hores els de la resta de competicions. Hi haurà exhibicions de gimnàstica i patinatge a partir de les 20 hores.

El diumenge serà la 10 k, que comptarà amb 700 participants, i que enguany incorpora la part per a ‘caminants’, que fa encara més atractiva una cursa que recorre la Via Verda.

Entre els participants en la 10 k podem destacar David Ruiz, Carlos Pascual, Ovidi Albert, Álvaro Martínez, Lucio J. Martínez, Gema Payá (@misslegginsrun), Lorena Rodríguez i Silvia Alós.

A prop de la zona s’ha preparat un pàrquing que millora l’accés a la carrera, a més de tres punts d’avituallament al llarg del recorregut perquè els participants carreguen les seues energies al màxim. També s’instal·larà un servei de guarda-roba amb taquilles, vestuaris i dutxes.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *