lasarga ajualcoitel

Alcoi acull un nou projecte per fomentar la lectura entre els jóvens

• L’Ajuntament d’Alcoi posa en marxa una proposta per a fomentar la lectura en valencià entre els jóvens alcoians i alcoianes. • Tal com afirma l’escriptor alcoià Silvestre Vilaplana, la percepció que tenen els estudiants sobre els llibres és que són coses que els obliguen a llegir i sobre les quals després s’han d’examinar.

L’Ajuntament d’Alcoi posa en marxa una proposta per a fomentar la lectura en valencià entre els jóvens alcoians i alcoianes.

Es tracta de Jollibre, una iniciativa de l’Editorial Santillana que potenciarà el contacte permanent amb els lectors i els mediadors (docents, llibreters i família).

Tal com afirma l’escriptor alcoià Silvestre Vilaplana, la percepció que tenen els estudiants sobre els llibres és que són coses que els obliguen a llegir i sobre les quals després s’han d’examinar: “és un pensament horrible que hem d’eradicar”.

Aquesta iniciativa, amb els llibres i la metodologia que proposa, vol trencar aquest concepte de llibre i fomentar la lectura entre els jóvens com una activitat útil i entretinguda.

Les obres que proposa aquesta iniciativa en Alcoi són:La rosa de paper. Homenatge a Vicent Andrés Estellés”, de Gemma Pasqual i Escrivà; “Llibres amb perfum de Sanc”, de Silvestre Vilaplana Barnés; i “El retorn dels llops marins”, de Carles Cortés.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *