lasarga ajualcoitel

Biar serà la seu comarcal del Festival MICE 2018

• Biar serà la seu comarcal del Festival MICE 2018, un espai per apropar la cultura audiovisual a la població infantil • “Estem d'enhorabona, Biar serà la seu Comarcal del Festival MICE 2018. Una gran notícia per al nostre poble", conclou el regidor de Cultura, Joan Luis Escoda


Biar serà la seu comarcal del Festival MICE 2018, un espai per apropar la cultura audiovisual a la població infantil, fomentar noves formes d’oci i generar idees artístiques.

La mostra internacional de cinema educatiu acull propostes dels centres educatius del nostre territori i també de diverses parts del món, com ara, EUA, Uruguai, Colòmbia…

Segons Joan Lluis Escoda, regidor de Cultura de Biar, aquesta és una bona oportunitat perquè Biar es done a conéixer no a soles per l’Estat espanyol, sinó per diferents parts del món.

Estem d’enhorabona, Biar serà la seu Comarcal del Festival MICE 2018. Una gran notícia per al nostre poble. Podrem gaudir del treball audiovisual de persones de diversos països i a més el nom de Biar rodarà per tot el món“, conclou el regidor.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *