foradia subscriutegrat

L’IVACE inverteix 12 milions en els polígons industrials de les Comarques Centrals

• En les Comarques Centrals, àrea tradicionalment industrial amb sectors com el tèxtil, joguet, agroalimentari o cosmètic, s'invertiran 12,1 milions d'euros • Els municipis han considerat prioritari destinar aquestes subvencions a renovar l'enllumenat amb eficiència energètica i energies renovables...

Polìgon Cotes Baixes

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial inverteix 19,2 milions d’euros en la millora de 83 polígons industrials de la Vega Baixa, Comarques Centrals, La Safor i Els Ports-Maestrat

En les Comarques Centrals, àrea tradicionalment industrial amb sectors com el tèxtil, joguet, agroalimentari o cosmètic, s’invertiran 12,1 milions d’euros. Els polígons beneficiats són els d’Alcoi, Ibi, Ontinyent, Aielo de Malferit, Benissoda, Onil, Montaverner, Agullent, Bocairent, Cocentaina, Castelló de Rugat, Muro (El ), Albaida, Alfarrasí, Castalla, l’Alqueria d’Asnar (Bambú), Beniarrés, Olleria, La Pobla del Duc, Atzeneta d’Albaida, Banyeres de Mariola, Palomar i Benigànim.

Aquestes ajudes, que es traduiran en obres i millores tecnològiques, s’aplicaran de manera immediata i es materialitzaran en projectes reals abans que finalitze l’any natural.

Més concretament, els municipis han considerat prioritari destinar aquestes subvencions a renovar l’enllumenat amb eficiència energètica i energies renovables, a senyalitzar tant el tràfic horitzontal i vertical com els carrers, a millorar els vials i zones verdes, a la regeneració paisatgística així com a implantar fibra òptica i depuradores.

Aquestes ajudes són subvencions que el departament que dirigeix Julia Company, atorgarà en un pla trienal que ha començat en 2017 amb aquestes quatre comarques i que es perllongarà fins a 2019 abastant així tots els municipis de la Comunitat Valenciana.

Segons ha assenyalat Julia Company, “treballar de la mà dels empresaris i els ajuntaments sempre és una garantia que demostra que allò que demanden és el més adequat per a cada territori”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *