foradia pressupostparticipatiualcoi

Victòria en l’acomiadada al Collao de la temporada

C.D. ALCOYANO 1 - U.E. CORNELLÀ 0 • Últim partit de la temporada al Collao • Entrega al capità del Cornellà, Isra d'un banderí commemoratiu de la primera visita del conjunt català en la seua historia, al Camp del Collao • depenen d’ells mateixos per a entrar en la pròxima edició de la Copa del Rei

Alcoyano - cornella

C.D. ALCOYANO: Óscar López, Mongil, Mario Fuentes, Jero, Javi Rubio. Davant: Carles Salvador, Devesa, Julio de Dios, Pablo Carbonell, Rubén Ramírez i Francisc Ferrón./

El Cornellà va visitar per primera vegada en la seua història el Camp del Collao, en el que va ser l’últim partit de la temporada al Collao, on l’Alcoyano es va imposar finalment per 1 gol a zero, sent l’Ibense Devesa l’autor de l’únic gol del partit; l’altre jugador de la pedrera, Pablo Carbonell, també va ser titular. Els alcoianistes ja no tenen opció alguna de clavar se al Play Off i en canvi depenen d’ells mateixos per a entrar en la pròxima edició de la Copa del Rei; tot passa per obtindre un bon resultat en Barcelona, en el Espanyol B – Alcoyano de la següent setmana.

Sense gols a la primera meitat

El partit va es començar amb el reconeixement mitjançant un minut de silenci, de l’ex davanter Lis, i de l’ex soci Ricardo Hilario, també es va fer entrega al capità del Cornellà, Isra d’un banderí commemoratiu de la primera visita del conjunt català en la seua historia, al Camp del Collao. No hi havia massa públic, donat que el conjunt que entrenen Sempere i Palop, havia perdut pràcticament quasi totes les opcions d’entrar en el Play Off.

L’Alcoyano desde inici va eixir a pels catalans, però a poc a poc va anant perdent forces i la cosa es va igualar un poc. La millor ocasió dels bancs i blaus la va tindre el davanter Ferrón, però no va estar encertat davant la surtida de Toni Doblas; el Cornellà, èr la seua part, que estava juga’n se la permanència, va tindre una bona ocasió amb remat de cap de Borja que se’n va anar fora. Poc més destacable en una primera part que no va ser massa vistosa per a l’espectador.

Segona part, gran ocasió del Cornellà, però qui marca es l’Alcoyano

cornella-alcoyano

El Cornellà la primera volta que venia a Alcoi./

A la represa, no van canviar massa les coses, i quasi pareixia que estava millor assegut al camp el Cornellà, que el mateix Alcoyano; i van ser els catalans els que van tindre l’ocasió més clara per a avançar se al marcador, quan el davanter Oscar venint des de l’esquerra cap al centre de l’àrea, va fer un llançament creuat que va eixir rosant el pal del porter Jero, en la que sense dubtes va ser la gran oportunitat dels catalans per a intentar guanyar el partit. Déu minuts després sí que s’inauguraria el marcador, però per part de l’Alcoyano, al aprofitar Devesa una bona jugada de Ferrón, i de llançament creuat, l’ibense va marcar el que seria l’únic gol del partit , tot just quan estava veien se a un Alcoyano que anava a poc a poc desfon dan se.

El gol va donar confiança als locals i en els 25 minuts que restaven, apenes van passar comprimisos, i en canvi a les acaballes, tant Javi Rubio amb un gran llançament des de fora de l’área al que Doblas va respondre amb una gran intervenció, i després Gabarre que havia eixit en substitució de Ferrón, hagueren inclòs pogut arredonir el marcador

FITXA TÈCNICA:

CD ALCOYANO: Jero, <mongil, Carles Salvador, Mario Fuentes, Óscar López, Javi Rubio, Pablo Carbonell ( Nico Cháfer 60’), Julio De Dios, Francis Ferrón ( Gabarre 83’), Rubén Ramos (Josemi Perona 92) i Devesa

UE CORNELLÀ: Toni Doblas, Joel, Borja, Mario, Isra, Maetre, Gallar, Dani Martí (Arnau 75), Oscar, Xemi (Gómez 89), i Boniquet

ÀRBITRE: Mario López Fernández-Montes, del Col·legi Madrileny, va amonestar a Nario Fuentes per l’Alcoyano i a Gallar per el Cornellà

GOL: 1-0 Devesa 66’


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *