Foradia

III Concurs de qualitat de la tomaca a L’Orxa

• El diumenge 6 d'agost tindrà lloc al Poliesportiu Municipal de L'Orxa el III Concurs de qualitat de la tomaca • Un concurs per tal de valorar i premiar la bona qualitat de les tomaques cultivades

El diumenge 6 d’agost tindrà lloc al Poliesportiu Municipal de L’Orxa el III Concurs de qualitat de la tomaca de L’Orxa. Un concurs per tal de valorar i premiar la bona qualitat de les tomaques cultivades en el terme municipal de la població i que en enguany compleix tres edicions amb un gran èxit de participació els anys anteriors i molt bona acollida.

Enguany, a més del mateix concurs amb la degustació de les tomaques per part del jurat qualificat i posteriorment de tots els assistents, així com la degustació de diferents plats elaborats amb tomaca, hi haurà un concurs infantil de dibuixos i l’actuació musical del grup “Trobadorets“. Els assistents també podran adquirir tomaques de l’Orxa directament dels productors locals.

El concurs començarà a les 10.30h., tot i que els interessats en participar hauran de presentar i entregar les tomaques a les 9.30h. Aquells que vulguen participar han de fer entrega d’un total de 2 quilograms de tomaques, amb les quals es realitzarà una amanida de tomaca, acompanyada amb pa, per tal de convidar a tots els assistents una vegada haja finalitzat la deliberació del jurat, juntament amb altres plats elaborats amb tomaca.

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *