lasarga ajualcoipresuparticipa

El Consorci de les Comarques impulsarà la Via Verda Alcoi-Gandia

• Representants d'ajuntaments van decidir per unanimitat que el projecte de la Via Verda Alcoi-Gandia s'impulse des del Consorci de les Comarques Centrals. • Es va compartir la necessitat de crear una marca de la ruta i una senyalització homogènia en tots els trams

Representants dels ajuntaments d’Alcoi, Banyeres, Muro, Gaianes, L’Orxa, Gandia, Cocentaina i la Mancomunitat de l’Alcoià-El Comtat es van reunir recentment i van decidir per unanimitat que el projecte de la Via Verda Alcoi-Gandia s’impulse des del Consorci de les Comarques Centrals.

Es va compartir la necessitat de crear una marca de la ruta i una senyalització homogènia en tots els trams tots de manera que compartisca tot el traçat una coherència clarament identificable pels usuaris, per aquests motius es va acordar treballar en propostes de marca i que cada municipi prepare per a la pròxima reunió de treball una memòria sobre les condicions actuals que presenta el tram de la Via verda al pas pel seu terme municipal.

També han tractat el tema d’intentar homologar tècnicament la ruta per poder formar part de la Ruta Europea de Vies Verdes “Eurovelo”.

El president del Consorci, Toni Francés, indica que aquest projecte tindrà un impacte econòmic positiu en els nostres pobles. I explica que n’hi ha converses perquè el Ministeri de Foment cedisca els trams de la Via Verda que encara són titularitat d’ADIF.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *