foradia subscriutegrat

Podem Alcoi reprén la seua activitat en setembre

• En l'assemblea pública de setembre es tractaran diferents assumptes: la programació i les pròximes activitats, el projecte Vamos i algunes qüestions d’organització interna. • Per altra banda, Podem Alcoi va realitzar un acte obert amb la seua representant pública Vicenta Jiménez

Podem Alcoi vol convidar a tot interessat a la seua assemblea pública de setembre. En ella es tractaran diferents assumptes: la programació i les pròximes activitats, el projecte Vamos i algunes qüestions d’organització interna. Serà el dimecres 6 a les 20:00 h de la vesprada en la seu de la formació.

Cal recordar el treball realitzat per Podem Alcoi durant el mes de juliol. A banda de sessions formatives i de debat en les quals va tractar temes d’interés públic i de reunions amb col·lectius i associacions del territori, va realitzar un acte per informar sobre les diferències entre ser militant i inscrit de la formació.

Per altra banda, Podem Alcoi va realitzar un acte obert amb la seua representant pública
Vicenta Jiménez, senadora en representació de la província d’Alacant. Es tracta d’un acte de rendició de comptes, en el qual la senadora va informar sobre tota l’activitat realitzada durant el seu primer any exercint el càrrec.

Entre aquests treballs destaquen diverses qüestions:

  • La fiscalització al Govern del PP sobre diferents qüestions. La que més repercuteix a Alcoi és la del Pont de Fernando Reig: ha realitzat interpel·lacions al Ministeri d’Interior respecte al seu manteniment i reparació al ministeri de Foment i al Govern.
  • Iniciatives i propostes en defensa de la transició a un model energètic sostenible basat en energies renovables i autoconsum, comprenent l’energia com un dret bàsic.
  • La presentació d’una proposició per tal que es reconeguen ciutats com Benidorm com a municipis turístics, i així els seus veïns i veïnes siguen afavorits pels beneficis i avantatges fiscals que això suposa.
  • La defensa d’un model turístic on el treball siga digne i de qualitat.
  • El contacte que manté amb els diferents municipis de la província, realitzant actes i reunions de treball

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *