foradia subscriutegrat

EUPV condemna l’atac masclista patit per una veïna a Banyeres

• EUPV de la comarca vol expressar la seua condemna a l’atac masclista que va patir una dona, que va ser colpejada brutalment a Banyeres.

Davant els fets ocorreguts el passat dilluns a Banyeres, on una dona va ser colpejada brutalment i presumptament per la seua parella, EUPV de la comarca vol expressar la seua condemna a l’atac masclista que va patir. La portaveu d’esquerres Eli Aleix indica que “nosaltres defensem la tolerància zero als atacs i assassinats de dones i també dels seus fills i filles”.

La coordinadora comarcal de la formació d’esquerres mostra  el seu suport a la dona afectada i afirma que “les dones no som propietat de cap home, la violència masclista es té que eradicar, per això qualsevol dona que estiga patint-la deu denunciar abans de que siga massa tard i l’Estat té l’obligació de dotar mitjans i recursos per a protegir-les”.

És molta la tasca a desenvolupar amb un ventall de mesures que han de tindre un caràcter transversal, com per exemple l’educació amb igualtat, tant a les escoles com a l’entorn familiar, comunica EUPV: “és fonamental per a poder tindre un futur lliure de violència i assassinats masclistes”. Per a finalitzar, EUPV desitja la prompta recuperació d’aquesta víctima.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *