foradia cdturisme

Continua baixant la incidència a les localitats del Departament de Salut d’Alcoi

Banyeres de Mariola i Castalla ja tenen incidència 0, i la resta de localitats continuen baixant el nombre de contagis progressivament

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, ha tornat a oferir les dades sobre com van evolucionant el nombre de contagis als municipis, i Departaments de Salut del País Valencià.

La incidència continua baixant, i totes les localitats registren incidències molt per davall dels 100 casos per cada 100.000 habitants.

Alcoi, Cocentaina, Ibi, i Muro, han baixat les seues incidències de 55, 104, 46 i 64 casos per cada 100.000 habitants, respectivament, a 45, 69, 21, i 32 casos. Aquestes incidències, traduïdes en nombre de persones que estan sofrint la Covid-19 és de 27, 8, 5 i 3.

Onil es manté en la mateixa situació des del dia 21 de setembre, amb una incidència de 13 i sols una persona positiva.

Banyeres de Mariola ja ha arribat a la incidència zero, amb cap cas de coronavirus al poble, i s’uneix a Castalla, que des de l’última actualització està en aquesta situació.

En general, el Departament de Salut d’Alcoi va millorant, i és que el dimarts hi havia una incidència de 49 casos per cada 100.000 habitants, i un total de 67 contagis, i la situació d’ara és d’una incidència de 34 i 47 casos en el total de les localitats que formen aquest departament.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *