foradia subscriutegrat

Multes per a tots?

• Les últimes setmanes hem vist un seguit de noticies totes amb el mateix fil conductor, les multes o les possibles sancions a alcoians. • Però hi ha "alguns" que llancen i generen abocadors de brossa, mobles i tot tipus d'escombraries que no són perseguits ni multats

Les últimes setmanes hem vist un seguit de noticies totes amb el mateix fil conductor, les multes o les possibles sancions a alcoians. Podrem discutir si són amb ànim recaptatori o no; s’ha parlat de la idoneïtat per la reducció de la velocitat i han eixit veus a favor i en contra; de destinar els diners a qüestions socials; altres que els conductors es posaran nerviosos i fins i tot s’ha parlat de perseguir als que van fer abocaments d’enderrocs a Serelles fins esbrinar qui ha estat, ja tenim al CSI per Alcoi.

La veritat és que hi ha gent incívica i que genera problemes a la resta, de seguit puc comprovar als documents que ens deixa accedir el govern local, com hi han moltes multes de circulació, per problemes d’estacionament a la zona blava i fins i tot a particulars i sobre tot a empreses per deixar restes fora dels contenidors. Les multes per deixar restes fora dels contenidors estan estipulades com a greus, però la majoria de vegades les empreses alegen que els contenidors estaven plens i no podien deixar-ho dintre, la veritat es que és un fet que tots podem comprovar assíduament i les multes passen a ser lleus, 150€ per a l’infractor.

Però la veritable qüestió és, realment es sanciona a tots per igual? L’altre dia a la inauguració d’un comerç al Centre, parlant amb un amic em va comentar que per primera vegada a la història la gent que complia les normes i estava dins del sistema era la perseguida i els que restaven al marge de les normes eren majoritàriament els beneficiats. Açò em va fer pensar i recordar converses d’aquest estiu amb amics i veïns.

El regidor de Medi Ambient vol perseguir i multar als dels enderrocs de Serelles, el regidor de Seguretat vol multar a tots els que superen els 20Km/hora, el regidor de …. vol multar per …..; sempre dirigits a la gent que paguem impostos i som fàcils de localitzar.

Però hi ha “alguns” que llancen i generen abocadors de brossa, mobles i tot tipus d’escombraries que no són perseguits ni multats, davant la mirada passiva del govern local i dels responsables de sanitat.

Font: Màrius Ivorra, regidor de Compromís Alcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *