foradia pressupostparticipatiualcoi

Compromís ompli la seua seu de molta gent i d’art

L'acte inaugural, que barrejava la música amb la pintura, de mans d'artistes alcoians, va reunir tot de gent fins omplir cada una de les sales que conformen la seu de Compromís.

 

TresPassions4

Divendres 3 d’octubre, com ja s’havia dit en roda de premsa, es va inaugurar la part cultural que ha habilitat Compromís en la seua seu. L’acte inaugural, que barrejava la música amb la pintura, de mans d’artistes alcoians, va reunir tot de gent fins omplir cada una de les sales que conformen la seu de Compromís.

L’activitat fou dividida en tres espais diferents: el primer, el “clàssic”, a l’entrada de la seu. Ací, Orfeo Soler pintà un dibuix de caire clàssic, amb una frase d’Hanibal que diu “si hi ha un camí, el trobaré, si no, l’obriré”, mentre Moisés Olcina i Ausiàs Gisbert tocaven el saxòfon alt i el violoncel, respectivament, interpretant “ Two part inventions for alto sax and cello”, de Martun Twycross, Ground Swell i Standing Stoned.

TresPassions3En l’espai “contemporani”, Jordi Sempere va pintar i mentres sonava “A saxophone someplace far off played”, composta i interpretada per Moisés Olcina, esta vegada acompanyat per Javi Blanquer a la bateria.

Finalment, a la sala més gran que hi van habilitar, es va fer l’espai “jazz”, on els dos pintors van actuar junts i sonaren de fons tres peces de jazz, “Spain” de Chick Corea, “How insensitive” d’AC Jobim i “Song for my father” d’Horace Silver, interpretades de nou pel saxofonista que, en esta ocasió, anà acompanyat per Juan Antonio Recuerda, al piano.

Açò, com ja es va dir, és només el començament d’un seguit d’activitats culturals i artístiques organitzades per Compromís per Alcoi com el concert de Triada Jazz Trio el proper 17 d’octubre, un altre concert del grup alcoià Júlia, per al 7 de novembre, una exposició de Jordi Sempere i Kike Mira, anomenada “Nus entre tants”, que s’inaugurarà el 13 de novembre, el concert de Dixie Swing proposat per al 5 de desembre, amb un passacarrer previ des del Parterre i, a més a més, també hi haurà la inauguració de tres exposicions: Miratge invers”, una videoinstal·lació de Xavi Cortés i Pep Jordà que serà el 12 de desembre; “Sefardí”, d’Orfeo Soler, per al 15 de gener i una exposició d’una mostra de moda i il·lustració tèxtil i mobles, per al 29 de gener, de la mà de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi.

Font: Yaiza Ferrer i Alonso./


Una resposta de Compromís ompli la seua seu de molta gent i d’art

  1. […] Com ja es va dir anteriorment, aquestes són només unes de les moltes activitats culturals i musicals que Compromís per Alcoi té preparades per a enguany. El proper acte el divendres 7 de novembre, també a la seua seu, a càrrec del grup alcoià Júlia, que oferirà un concert en acústic. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *