foradia subscriutegrat

Turballos convida a gaudir de les seues Festes

• I és al setembre, els dies 16 i 17, com tots els anys, quan se celebren les seues festes en honor a Sant Francesc de Paula, patró de Turballos • D'entre les diferents activitats que es duen a terme, cal destacar l’entrada, els actes religiosos, els sopars i esmorzars de germanor, dansades, campionats, jocs infantils, contacontes...

Com si d’un conte de fades es tractés, el poble de Turballos emana una energia especial de la qual pocs poden presumir. Les seues cases, carrers, els seus veïns… fan d’aquesta pedania un lloc únic on voler perdre’s.
 Fa més de 100 anys Vicent Micó, juntament amb més gent, va decidir emprendre un projecte de rehabilitació i reconstrucció del poble de Turballos, sempre sota la influència del corrent religiós cristià.

I és al setembre, els dies 16 i 17, com tots els anys, quan se celebren les seues festes en honor a Sant Francesc de Paula, patró de Turballos. Els veïns i altres participants dediquen els seus més sincers esforços perquè aquestes no facen ombra al gran poble que és Turballos. D’entre les diferents activitats que es duen a terme, cal destacar l’entrada, els actes religiosos, els sopars i esmorzars de germanor, dansades, campionats, jocs infantils, contacontes…i la resta d’actes, en què el sentiment és el principal company.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *