foradia mediambient

Alfafara neteja el seu barranc de l’Assut

• Els temporals de vent i pluja i les nevades registrades al terme municipal a principis d’aquest any van produir que caigueren rames i troncs • Es desenvolupa un pla de neteja en una part del barranc de l’Assut d’Alfafara per evitar embossaments en el riu

Operaris de Tragsa estan desenvolupant un pla de neteja en una part del barranc de l’Assut d’Alfafara per evitar embossaments en el riu que passa per aquesta vessant a causa de les fortes pluges que es puguen produir en la propera tardor o en l’hivern.

Els temporals de vent i pluja i les nevades registrades al terme municipal a principis d’aquest any van produir que caigueren rames i troncs dels arbres a aquest barranc. Així mateix, es van registrar despreniments de pedres. En aquells moments, des del mateix Ajuntament ja es van desenvolupar treballs per eliminar aquests obstacles.

Ara, els especialistes, amb ajuda de la maquinària, estaran fins demà llevant més troncs i les pedres que podien obstruir el pas del riu. Es tracta d’una mesura de prevenció per evitar problemes en aquest entorn natural per intenses precipitacions.

L’Ajuntament, per altra part, ha demanat a la Generalitat que es puga seguir netejant més trams per on passa aquest riu fins a arribar al Pantanet així com el barranc de Falses.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *