foradia cdturisme

Alfafara acull la Trobada de Bandes sota el lema Música i Natura

Els alumnes de les bandes de l'Alcoià i El Comtat participen en una jornada sobre música i naturalesa a Alfafara. Els protagonistes van tocar la peça “Serra de Mariola” per acomiadar aquesta trobada.

TROBADA ALFAFARAEls alumnes de música de la comarca van participar el dissabte 12 de juliol en la “Trobada d’Escoles de Música de l’Alcoià i El Comtat” sota el lema “Música i Natura” que es va celebrar a Alfafara.

Al matí, els més de 70 alumnes es van dividir en grups, en funció de l’instrument que tocaven, per assistir als tallers de tècnica musical que es van impartir en diferents llocs i a càrrec de diferents professors. Així mateix, també es van desenvolupar activitats relacionades amb la naturalesa (com una visita a una exposició de fotografies antigues sobre la serra, van veure un audiovisual i van emplenar unes borses amb herbes aromàtiques), que van comptar amb la col·laboració del personal del parc natural de la Serra de Mariola.

En concret, els assistents són educandes de les bandes Unió Musical d’Agres, Agrupació Musical Serpis d’Alcoi, Unió Musical d’Alcoi, Societat Ateneu Musical de Cocentaina, Unió Musical Contestana, Societat Musical Mestre Orts de Gaianes, Agrupació Musical El Deliri de Gorga, Unió Musical de Muro i Societat Instructiva Musical d’Alfafara.

Els participants van realitzar un descans per menjar i, a la tarda, es van concentrar en l’Assut per assistir a l’assaig general. Els músics van preparar dues peces que després sonarien en la cercavila i en l’acte final. En concret, els alumnes al costat dels professors i els músics de la banda d’Alfafara van protagonitzar una cercavila des de la Mateta fins a la plaça d’Espanya interpretant el pasdoble “Penya el Xorro” davant la mirada i l’aplaudiment dels pares, veïns i visitants.

TROBADA ALFAFARA 1

Exposició sobre la Serra de Mariola que està en el Centre Cultural El Patronat./

Ja a la cèntrica plaça i sota la direcció de José Fermín Blay, director de la banda d’Alfafara i de la banda d’aquesta “Trobada”, els protagonistes van tocar la peça “Serra de Mariola” per acomiadar aquesta trobada. Abans, l’organització va agrair l’assistència i la col·laboració i va repartir uns diplomes a les bandes participants com a record de la celebració d’aquesta activitat.

Font: M. Vicedo, Coordinadora Comarcal de Comunicació. FSMCV Alcoià-Comtat


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *