foradia subscriutegrat

Important productora Russa de cinema s’interessa per Alcoi

• La productora de cine més important de Rússia, Mosfilm, s’ha interessat per Alcoi com a localització per a realitzar cinema. • La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, recalca la importància d'iniciatives apuesta, ja que “posa en evidència que s'estan fent molt bé les coses en matèria turística”. 

La productora de cine més important de RússiaMosfilm, s’ha interessat per Alcoi com a localització per a realitzar cinema.

Des de l’Alcoy Film Office, s’organitzà una visita per alguns dels espais més característics de la ciutat: el centre històric, prestant molta atenció als edificis modernistes, als edificis fabrils i als vestigis de l’època medieval. També pujaren al paratge natural de la Font Roja i finalitzaren la seua estada visitant les instal·lacions de l’Escola d’Equitació Peluca.

Aquest grup de realitzadors es trobava a la província per tal d’assistir al III Festival de Cine Rus “Cine Volna” celebrat a la capital alacantina entre el 15 i el 23 de setembre. Els dirigents del certamen, en col·laboració amb el Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca, van organitzar un seguit de visites per diferents ciutats de la província, entre les quals es trobaven Alacant, Benidorm i El Campello.

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, recalca la importància d’iniciatives com l’Alcoy Film Office, ja que “permeten diversificar la nostra oferta turística” i “posa en evidència que s’estan fent molt bé les coses en matèria turística”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *