foradia subscriutegrat

El Govern d’Alcoi deixa sense el dinar social als menors vulnerables a l’agost

Per a Guanyar Alcoi és una mostra més de l’escassa empatia d’aquest govern per les necessitats de la població

Obiol: “no deixar a ningú darrere és precisament això estar al costat de qui ho necessita, deixar sense el dinar social als xiquets en agost com fa el govern de Toni Francés és negar aquesta premissa”

Guanyar Alcoi ha mostrat la seua indignacióés una mesura pròpia de partits de dretes“, per la decisió de la regidora Aranza de Gracia de no mantindre el càtering social als menors durant el mes d’agost. Dues vegades en comissió informativa i plenari la regidora va defensar aquesta decisió.

Per a la portaveu de la plataforma Sandra Obiol: “Pensàvem que ja havia quedat clar en la crisi de 2008 que era imprescindible estar al costat de les persones i de les seues necessitats”.

La plataforma municipalista va formular en el plenari un prec perquè es mantinguera aquesta ajuda que és fonamental per a millorar la qualitat de vida dels xiquets i xiquetes.

No va prosperar per la negativa del govern de Toni Francés. Per a Guanyar és una mostra més de l’escassa empatia d’aquest govern per les necessitats de la població així com la manca d’una política social municipal integral i completa.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *