Foradia subscriutegrat

L’art urbà alcoià decora l’aparcament Sor Elena Picurelli 

• Amb els grafitis que s’han realitzat durant el cap de setmana del 9 d’Octubre, Alcoi amplia el seu patrimoni d’art urbà. • Alguns dels motius pretenen fer una crítica social. Per exemple a la violència policial (que fàcilment ens remet a les càrregues violentes que es van dur a terme l’1 d’Octubre a Catalunya).

Amb els grafitis que s’han realitzat durant el cap de setmana del 9 d’Octubre a l’aparcament del carrer Sor Elena Piurelli, Alcoi amplia el seu patrimoni d’art urbà.

Des d’ara, diferents motius decoren aquest espai, entre ells, alguns pretenen fer una crítica social. Per exemple, la violència policial (que fàcilment ens remet a les càrregues violentes que es van dur a terme l’1 d’Octubre a Catalunya); i la corrupció psicològica que l’ambient cultural on vivim exerceix sobre els més menuts, que sense tindre capacitat d’escapar, els dimonis acabaran entrant en la seua psicologia.

En total han sigut més de 12 els diferents grafitis, alguns de grans dimensions, que han realitzat entre onze artistes urbans. Dos d’aquests grafiters, alcoians, Folk i Kaniz; i la resta d’altres províncies d’Espanya, inclús, un de Colòmbia.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *