foradia subscriutegrat

Alfonso Yépez guanya el Concurs de Composició Musical per a banda ‘Muy Leal Villa de Espejo’

• Alfonso Yépez (Chipi) guanya el Concurs de Composició Musical per a banda 'Muy Leal Villa de Espejo' en la modalitat atorgada pel públic. • El músic alcoià, director de la Unió Musical d’Alcoi, ha aconseguit destacar per damunt d'una trentena d'obres

Alfonso Yépez (Chipi) guanya el Concurs de Composició Musical per a banda ‘Muy Leal Villa de Espejo’ en la modalitat atorgada pel públic. Un premi organitzat per l’Associació Músico-Cultural “Maestros Jurado y Carretero” de Espejo (Córdoba), amb motiu del seu XXV Aniversari.

El músic alcoià, director de la Unió Musical d’Alcoi, ha aconseguit destacar per damunt d’una trentena d’obres, sent 5 d’elles seleccionades com a finalistes. Aquestes 5 obres van ser interpretades en la fase final del concurs.

Després del concert, es va dur a terme el lliurament de premis als guanyadors: Álvaro Cámara López (Bailèn) primer premi, atorgat pel jurat, i Alfonso Yépez “Chipi” (Alcoi) premi del públic, atorgat per la totalitat dels assistents al concert a través de vots individuals.

En aquesta primera edició del concurs, les obres havien d’estar inspirades en la vila d’Espejo. La temàtica podia abastar una, o totes de les diferents realitats que ho componen: la seua història, medi natural, arquitectura, tradicions…

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *