lasarga

22 seleccionats de 150 per al curs de ciberseguritat de Telefònica i l’Ajuntament d’Alcoi

• Del total de 150 interessats inscrits, han sigut 22 els que han superat el test d'aptitud i l'entrevista per a realitzar el curs de ciberseguritat • Els cursos que es realitzen segons les demandes de les empreses de cada territori, en la nostra zona era la programació PHP i la ciberseguritat. • El 73% de l'alumnat del primer curs ja ha trobat ocupació.


Del total de 150 interessats inscrits, han sigut 22 els que han superat el test d’aptitud i l’entrevista per a realitzar el curs de ciberseguritat en l’Àgora que promociona la Fundació Telefònica amb l’Ajuntament d’Alcoi.

Així, 22 alumnes han començat un itinerari formatiu l’objectiu del qual és servir de pont entre empreses tecnològiques i joves aturats amb els perfils tecnològics més cercats. Els cursos que es realitzen segons les demandes de les empreses de cada territori, en la nostra zona era la programació PHP i la ciberseguritat.

Amb aquesta formació els alumnes adquiriran les competències d’una de les especialitzacions tècniques més demandades i amb més futur en el mercat laboral actual. Com a punt de partida estan xarxes i sistemes, i com tanque atacs a infraestructures i hacking Ètic. Aprendran: Conceptes bàsics de ciberseguritat, Programar de forma segura, Tècniques de protecció per a infraestructures, contramesures, atacs a infraestructures i hacking ètic.

El 73% de l’alumnat del primer curs ja ha trobat ocupació.

El regidor d’empresa, Formació i Innovació, Manolo Gomicia, explica que en aquesta edició a més, tenim com a objectiu implicar i fer participar a les empreses del nostre territori per a aconseguir el màxim d’implicació i finalment contractació d’alumnes. També un dels objectius és l’auto emprenedoria”.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *