foradia pressupostparticipatiualcoi

L’autobús urbà serà gratuït els dissabtes durant el Nadal

• Una mesura que es va realitzar ja l’any passat amb molt èxit • La mesura pretén facilitar l’accés als diferents barris

L’Ajuntament d’Alcoi ha decidit que els alcoians puguen pujar a l’autobús urbà sense cost tots els dissabtes de les setmanes d’aquestes Festes de Nadal. Una mesura que es va realitzar ja l’any passat amb molt èxit.

Seran els propers dissabtes 10,17, 24 i 31 de desembre quan pujar a l’autobús a la ciutat d’Alcoi no valdrà diners.

La mesura pretén facilitar l’accés als diferents barris en transport públic i disminuir l’ús dels vehicles particulars, fomentant l’ús del transport públic i captant nous usuaris.

El regidor de mobilitat, Jordi Martínez, comenta que la mesura s’afegeix a les diferents accions que s’estan realitzant per a fomentar la utilització del transport públic a Alcoi.

“El Nadal és una època de compres que s’incrementa el trànsit”, comenta l’edil, “aquesta mesura implica fer menys ús del vehicle particular i fer ús del transport públic, afavorint el medi ambient i el trànsit d’Alcoi”.

Aquesta mesura s’inserta dins de les diferents mesures impulsades pel Govern, com els bons socials i les campanyes de foment del transport públic, que ja han suposat un increment en el nombre d’usuaris.

 

 

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *