lasarga participatius

37 edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina

• Participen: Coro Juvenil de la Escuela Coral Municipal de Torrevieja; Joven Coro de la Orquesta Ciudad de Granada; Coro Femenino Alaia Ensemble de Madrid • L'obra per a aquesta edició ha sigut encarregada a José Vicente Asensi Seva, Director del Conservatori Superior de Música Oscar Esplá d'Alacant, compositor i director

Cocentaina celebrarà  la 37 edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants. L’esdeveniment tindrà lloc al Centre Cultural El Teular, el pròxim 11 de novembre a les 19 h.

Dins de la difusió de la música coral escrita en valencià que l’organització del certamen realitza, l’obra obligada per a aquesta edició ha sigut encarregada a José Vicente Asensi Seva, Director del Conservatori Superior de Música Oscar Esplá d’Alacant, compositor i director. L’obra obligada titulada “FIRA DE FIRES” és una fantasia coral composada amb un poema del contestà José Miguel López.

El Certamen Coral lliurarà la totalitat de la recaptació de taquilla a SOLC, Associació Comarcal d’Ajuda en el Tractament del Càncer.

El Certamen Coral presenta en aquesta edició importants novetats, canvia la modalitat del concurs d’agrupacions corals de solament veus mixtes a agrupacions corals de veus mixtes i de veus iguals, l’edat mínima dels coralistes i noves opcions en les obres a interpretar. Així mateix enceta un nou període de col·laboració mútua amb AEDCORO, Associació Espanyola de Directors de Cor.

Concorreran les següents agrupacions corals:

  1. Coro Juvenil de la Escuela Coral Municipal de Torrevieja
  2. Joven Coro de la Orquesta Ciudad de Granada
  3. Coro Femenino Alaia Ensemble de Madrid

La clausura de l’esdeveniment correrà a càrrec de la companyia Creaciones Codo con Codo que presentà l’espectacle ”teatrecinemamusical” El Xic de Chaplin.

El certamen està organitzat per l’Associació Certamen Coral Fira de Tots Sants i compta amb el suport humà del Cor de Cambra Discantus de Cocentaina.

Patrocinat per l’Ajuntament de Cocentaina, la Diputació d’Alacant i la Generalitat Valenciana, compta amb la col·laboració de la Seu Universitària de Cocentaina de la Universitat d’Alacant, Unión Alcoyana Seguros, Antecuir, Textisol entre altres empreses.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *