foradia camaraalcoi

12 expositors d’esport presents a la Fira Tots Sants de Cocentaina

• Els esports a l'aire lliure constitueixen una de les novetats de la Fira Tos Sants de Cocentaina d’enguany. En total s'ubicaran un total de 12 expositors • Hi haurà estands dedicats a la medicina esportiva, al turisme outdoor o al lloguer de bicicletes

Els esports a l’aire lliure constitueixen una de les novetats de la Fira Tos Sants de Cocentaina d’enguany. En total s’ubicaran un total de 12 expositors, amb 800 metres quadrats de superfície, una xifra inicial que s’espera anar augmentant els pròxims anys. Però per damunt de la quantitat, es destaca principalment el valor que aporta cadascuna d’aquestes empreses: totes elles són empreses referents en el seu camp amb productes de valor.

Entre d’altres, en podem anomenar dues com són Catlike i Lurbel. Catlike es dedica a la producció de cascs de bicicletes. De fet, els seus productes els fan servir esportistes tan destacats com Contador o Froome. Tot i que encara no està confirmat, si el tenen disponible, és possible que desplacen fins a Cocentaina el camió de les grans competicions de ciclisme. Per la seua banda, Lurbel és una empresa d’Ontinyent que ha diversificat la seua activitat passant del tèxtil a la confecció de roba esportiva amb les últimes tecnologies.

Però no només es podran trobar productes en aquesta zona outdoor, sinó que en estreta relació amb el sector, també hi haurà estands dedicats a la medicina esportiva, al turisme outdoor o al lloguer de bicicletes. Tot estarà ubicat al carrer Roger de Llúria.

Des del Departament de Fira, afirma la regidora Mariona Carbonell, “esperem que aquesta nova oferta siga un reclam important per als amants de la muntanya o del ciclisme, entre d’altres, els qui trobaran ací els últims productes desenvolupats per algunes de les empreses capdavanteres en aquest sector”.

Font: Redacció./

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *