foradia subscriutegrat

Alcoi exposa l’obra inèdita de Raül Botella

• Amb aquesta exposició Raül Botella “torna a estar amb nosaltres”: “aquí veiem un Raül més pròxim, més immediat, més directe, però igual de genial • Raül Botella va ser capaç, en poco temps, de definir un estil propi, tan inclassificable com divertit

El Centre Cultural Mario Silvestre d’Alcoi presenta a la seua sala d’exposicions part de l’obra inèdita de l’artista alcoià.

Tal com diu Paco Agulló amb aquesta exposició Raül Botella “torna a estar amb nosaltres”: “aquí veiem un Raül més pròxim, més immediat, més directe, però igual de genial. Unes obres moltes de les quals ni els seus familiars més porpers havien tingut a les mans i que ara les han volgudes rescatar i mostrar per a aquesta proposta cultural, després de cinc anys del seu adéu”.

Raül Botella va ser capaç, en poco temps, de definir un estil propi, tan inclassificable com divertit, tan original com propi, i clarament arcat per la seua passió per la caricatura i el còmic.

Així, Alcoi mostra un legat cultural que el públic ha de conèixer, una obra “ingent, crítica, divertida, tendra, dramàtica, colorista…; però, sobretot, única i original. Pintava amb incontinença com si notés que el temps se li acabava”.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *