foradia ivace

‘VI saló de la tardor’ al Centre Cultural Caixa Ontinyent

• És una mostra multidisciplinària que podrà visitar-se fins al 4 de desembre • Amb aquest tipus d'iniciatives, Caixa Ontinyent mostra el seu suport als artistes autòctons

caixa-ontinyent-tardorEl Centre Cultural Caixa Ontinyent acull, des d’ahir dissabte 12 de novembre, el “VI Saló de la Tardor” una mostra multidisciplinària organitzada per l’Associació Font d’Art, i que suposa la sisena edició de la iniciativa.

L’exposició arreplega obres de 22 autors diferents, creades amb tècniques variades i temàtica lliure: pintures, escultures, instal·lacions, art digital i performance.

 La podeu visitar fins al pròxim 4 de desembre, de dimarts a divendres en horari de 18:00 a 21:00 hores, i cap de setmana i festius també de 12:00 a 14:00 hores.

Amb aquest tipus d’iniciatives, Caixa Ontinyent mostra el seu suport als artistes autòctons, especialment en exposicions com aquesta que combinen artistes de diferents generacions, disciplines i estils.

Exposició commemorativa

El Centre Cultural Caixa Ontinyent alberga a més una exposició commemorativa de les 50 Promocions de les “Camareres” de la Puríssima d’Ontinyent, que agrupa les orles de les 50 promocions, una selecció de fotografies dels moments més emotius de cadascuna d’elles, el programa d’actes que es va editar l’any de fundació de l’associació i una mostra de la indumentària del càrrec de “Camarera”.

Cal destacar també que el Centre Cultural acollirà, del 22 al 25 de novembre, part de les sessions de la sisena edició de la Universitat d’Hivern, impulsada per la Fundació Campus Ontinyent i que enguany tindrà com a tema central la Innovació a la Vall d’Albaida.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *