lasarga ajualcoitel

Primeres notícies de l’arribada dels Reis Mags a Alcoi

• Ses Majestats necessiten l'ajuda de diverses entitats alcoianes, perquè els paquets a lloms dels patges arriben a tots els balcons alcoians. • Enguany seran: el Club de Futbol Pista, la Unión Alcoyana Seguros i la filà Andalusos.

El Nadal alcoià ultima preparatius per a fer somiar a milers de menuts i grans amb la seua màgia, com és tradició des de l’any 1866. La primera notícia que tenim enguany de la Cavalcada de Reis Mags més antiga de totes les que se celebren a Espanya i, possiblement, al món, és la de les entitats que acompanyaran l’arribada de Ses Majestats.

Perquè ja sabem que ses Majestats necessitaran, com cada any, l’ajuda de diverses entitats alcoianes que rebran al Rei i a tota la seua cort, treballant braç a braç amb ells perquè tot isca perfecte.

Enguany, aquests ajudants seran el Club de Futbol Pista, que celebra el 75 aniversari de la seua fundació, que va ser l’any 1942; Unión Alcoyana Seguros; una de les empreses deganes de la nostra ciutat va ser creada fa 140 anys, el 25 de juliol de 1877 i la filà Andalusos.

En concret treballaran perquè els paquets a lloms dels patges arriben a tots els balcons alcoians.

Altra nova notícia: els Reis Mags desfilaran de nou per la nostra ciutat, amb una nova il·luminació pròpia als carrers Sant Nicolau i Sant Llorenç. Està previst que aquesta s’amplie a tot el recorregut als pròxims anys.

Raül Llopis, regidor de festes, destaca l’alta participació social a Alcoi, ciutat del Nadal: “la festa del Nadal és fruit de la participació desinteressada de moltes entitats. Aquesta participació ciutadana de milers de persones és un fet destacat del nostre Nadal i volem agrair a totes elles la seua feina i dedicació. I també destacar que tots els anys, rebem desenes de nous grups i associacions interessades a posar el seu granet de sorra, seguim treballant perquè la màgia del Nadal arribe a tots”.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *