foradia subscriutegrat

El PSOE d’Alcoi explica l’errada de facturació denunciada pel PP

• Des del partit assumeixen les errades “però convertir aquestes en una intenció de 'colar' o 'enganyar' és de tenir molt poca vergonya. En cap moment, hi ha hagut mala fe, ni engany". • El PP intenta “que tots els partits semblem corruptes però és evident, que ni ho som ni ho serem”


El PP intenta “que tots els partits semblem corruptes però és evident, que ni ho som ni ho serem”. Declaracions del PSOE d’Alcoi com a resposta a la recent acusació que el PP d’Alcoi ha fet al Govern de la ciutat de voler pagar una factura d’un esdeveniment privat amb fons públic.

El partit socialista vol aclarir que aquesta factura va arribar “per error” a una comissió de l’Ajuntament quan pertanyia al partit socialista: “l’error va ser del proveïdor, ja que aquest va remetre la factura dos anys després de la realització de l’acte”.

Des del partit assumeixen les errades però convertir aquestes en una intenció de ‘colar’ o ‘enganyar’ és de tenir molt poca vergonya. En cap moment, hi ha hagut mala fe, ni engany.

L’acte es va realitzar a juny del 2015 i la factura va arribar dos anys després, “amb un concepte ambigu”, “cóctel bienvenida /despedida concejales”, amb un cost de 605 euros.

La confusió es produeix perquè en abril de 2014 també es realitza un còctel amb el mateix restaurant per l’entrega de les medalles als regidors, amb un import semblant, 616 euros i concepte “Vi d’honor medalles entrega regidors anteriors” on sí que assisteixen tots els regidors de la Corporació. Per tant, la persona que va rebre la factura va pensar en eixe acte institucional on van acudir tots els regidors i la tramita com a institucional.

Des del PSOE volen aclarir que, “immediatament, en el moment de detectar l’error en una comissió, la factura va ser apartada, i que després de les comprovacions pertinents, es va rebutjar pel que mai s’ha arribat a abonar amb diners públics. La factura va ser saldada amb diners del partit”.

Els socialistes afegeixen que el Partit Popular és conscient, ja que “té experiència en finançament amb diners negres, tal com hui mateix ha afirmat Ricardo Costa en el judici de la Gürtel”.

També volen destacar la clara intenció dels populars de convertir un error aïllat en sis anys de gestió en una notícia amb la clara intenció del “tu di, que alguna cosa queda”.

D’igual manera, els socialistes insten al Partit Popular a revisar totes les factures públiques dels últims 6 anys, i celebren “que realitzen les seues funcions com a oposició, i estem completament tranquils, hem gestionat bé la ciutat i malgrat les seues notícies tergiversades, ho seguirem fent”.

Per finalitzar, els socialistes emfatitzen el nerviosisme del PP d’Alcoi amb els judicis i les declaracions de la trama Gürtel.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *