foradia elgrat

Manolo Gomicia: “el sector de la construcció de nova obra s’està recuperant”

• L'Ajuntament d'Alcoi ha concedit en aquesta legislatura llicències per construir 55 habitatges nous a la ciutat • “Aquestes xifres demostren que la ciutat està millor i que el sector de la construcció de nova obra s'està recuperant, i les empreses de construcció tornen a veure mercat"


L’Ajuntament d’Alcoi ha concedit en aquesta legislatura llicències per construir 55 habitatges nous a la ciutat, una xifra que s’espera que augmente perquè ja hi ha publicitat de noves promocions. Entre 2013 a 2015 es van concedir llicències d’obra nova per a un total de 14 habitatges.

El regidor de territori i ciutat intel·ligent, Manolo Gomicia, destaca “aquestes xifres demostren que la ciutat està millor i que el sector de la construcció de nova obra s’està recuperant, i les empreses de construcció tornen a veure mercat. Un fet que es complementa amb tots els seus esforços que el Govern també ha posat als últims dos anys en la rehabilitació d’edificis”.

Pel que fa a l’obra nova, el 2016 es van concedir llicències per construir 40 habitatges. Des de principi d’any, se n’han concedit 15, totes elles per habitatges d’una sola vivenda, destacant la promoció de 9 unifamiliars apariats al solar sense construir existent al carrer Caseta Mascarelles, 48. A més, noves promocions s’anuncien ja als clients en altres punts de la ciutat encara que la llicència d’obra no ha estat atorgada.

A banda de la construcció de nova vivenda, està en marxa l’ARRU, un programa “que l’anterior Govern de la Generalitat va minyonejar i que ha sigut tot un èxit a la ciutat amb prop de 400 habitatges subvencionats i una inversió global propera als 6 milions d’euros”. L’ARRU, des del punt de vista del Govern, també ha propiciat la recuperació de treball al sector de la construcció, un sector que va patir molt la crisi econòmica.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *