foradia cdturisme

II fòrum finançament per a la innovació intel·ligent: cap a la indústria 4.0

• Tindrà lloc el 4 d’octubre, a partir de les 10:00 hores, al parc tecnològic d’Actiu, de Castalla. • En ell es tractarà la repercussió de la indústria 4.0 en les empreses. Es parlarà sobre els vehicles industrials sense conductors, la intel·ligència artificial, la ciberseguretat i la robòtica.


Segona edició del ‘fòrum finançament per a la innovació intel·ligent: cap a la indústria 4.0‘. Serà el 4 d’octubre, a partir de les 10:00 hores, al parc tecnològic d’Actiu, de Castalla.

En ell es tractarà la repercussió de la indústria 4.0 en les empreses. Entre altres temes concrets, es parlarà sobre els vehicles industrials sense conductors, la intel·ligència artificial, la ciberseguretat i la robòtica.

Durant la jornada hi haurà ponències a càrrec de professionals, entre els quals consten: Hugo de Juan, enginyer de telecomunicació, Tomás Martínez, fundador de QuixMind i professor de la UA, Fernando G. Guerrero, president de Nouss Intelligence, Francisco Fuster, tècnic comercial d’IPYC, María del Carmen Pastor, directora de BAE, Javier Mínguez, cap d’Empreses i Associacions de l’IVACE, Jose Francisco Martí, director de Planificació Productiva d’Actiu.

La jornada s’iniciarà amb la benvinguda de Júlia Company, Directora General de l’IVACE, Antonio Francés, Alcalde d’Alcoi i Manuel Cazorla, president de FUNDEUN.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *