foradia subscriutegrat

Los Cuentos de Medley destinarà els seus beneficis a AIN d’Alcoi

• El llibre de l'autor alcoià Carlos Gran, “Los cuentos de Medley: la búsqueda del Santo Grial” ja ha eixit a la llum. • Una proposta de literatura fantàstica beneficis de la qual aniran destinats íntegrament a l'Associació per a la Integració del Xiquet d'Alcoi.


El llibre de l’autor alcoià Carlos Gran,Los cuentos de Medley: la búsqueda del Santo Grial” ja ha eixit a la llum. Una proposta de literatura fantàstica coproduïda per diversos autors de parla hispana beneficis de la qual aniran destinats íntegrament a l’Associació per a la Integració del Xiquet d’Alcoi.

El llibre va ser autopublicat fa dos anys a través d’una plataforma virtual. Ara com ara, l’editorial de Castelló JavIsa23 ha adquirit els drets de la tetralogia i llança el primer volum amb una gran distribució a escala nacional.

La saga va ser presentada en la llibreria rol Kaburi de Barcelona, per Ricard Viloca, fundador del projecte, qui va comunicar que el mal i les tenebres envaeixen el territori de Medley. Eduard Morrison sap que la seua vida està a punt d’acabar a causa dels pecats del seu passat, i augura que, almenys, ha d’intentar complir amb la seua missió: trobar el Sant Grial, el diví objecte de singular poder que pot concedir. Al costat d’altres personatges fascinants, el protagonista desafiarà els secrets del món, del passat i del seu propi pecat, per a aconseguir no solament salvar la seua ànima, sinó les del món sencer.

Durant els pròxims mesos se seguiran fent presentacions en diferents punts d’Espanya, entre ells Alcoi.

Llibreries alcoianes ja disposen d’aquest llibre en els seus aparadors, per exemple, LlorensPapelería Universal o Detroit Llibres. També pot comprar-se en la mateixa associació AIN d’Alcoi o a través de la web de l’editorial.

Los Cuentos de Medley és un projecte de creativitat, aprenentatge, sinergia i motivació, coproduït per xics i xiques de diferents nacionalitats i països, entre ells, Espanya, Argentina, Perú o Costa Rica; diversos autors compartint una mateixa senda.

El grup d’escriptors es van proposar superar les seues febleses i barreres; enfortir-se entre ells; aprendre, conéixer, millorar i crear una gran història.

Els autors estan considerant la possibilitat de fer un xicotet documental explicant com va sorgir la idea i forma d’escriure aquesta proposta i el llançament d’un espot nadalenc felicitant als seus seguidors.

Font: Redacció./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *