foradia subscriutegrat

Guanyar denuncia sobrecostos de 37.000 € en l’asfaltat del carrer Sant Tomàs

• "Per mala gestió i planificació del Govern del PSOE, totes les veïnes i veïns d'Alcoi hem hagut de pagar 37.000 euros per l'asfaltat del carrer Sant Tomàs" • Cristian Santiago demana al Govern de Toni Francés que informe adequadament a la ciutadania quan es produeixen aquestes situacions

L’Ajuntament ha contractat una empresa per realitzar l’asfaltat del carrer Sant Tomàs per un import de 37.109 euros. Segons denúncia Guanyar Alcoi, entre les millores contractuals de les empreses que aspiraven a reformar el tauler del pont de Sant Jordi entrava aquest treball, sense cap cost addicional per a l’administració pública.

“Per mala gestió i planificació del Govern del PSOE, totes les veïnes i veïns d’Alcoi hem hagut de pagar 37.000 euros per l’asfaltat del carrer Sant Tomàs, quan aquestes obres hauria d’haver-les pagat l’empresa a la qual se li va adjudicar la reforma del pont de Sant Jordi”, afirma el regidor de Guanyar Alcoi Cristian Santiago.

A més, afegeix que des de Guanyar sospiten que a l’obra del pont van haver-hi sobrecostos i que l’Ajuntament haja lliurat a l’empresa de l’obra d’asfaltat del carrer Sant Tomàs per compensar aquest sobrecost.

D’aquesta manera, aquesta pràctica denotauna falta de planificació molt gran, perquè les obres no es liciten realment per l’import real de les actuacions i llavors apareixen els sobrecostos“.

Santiago recorda que “encara que siguen figures legalment vàlides, no són ètiques, perquè la majoria escapen al control de l’oposició, encareixen l’obra respecte al preu projectat i, en aquest cas, perjudiquen l’Ajuntament havent d’assumir el cost d’una obra que anava a pagar una empresa. Amb els sobrecostos es demostra mala gestió i, a més, eixim perden tots”.

El regidor, per últim, demana al Govern de Toni Francés que informe adequadament a la ciutadania quan es produeixen aquestes situacions, i serietat i rigorositat en la seua gestió, que ve demostrant-se que ni és àgil, ni tan beneficiosa econòmicament com es vol fer veure.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *