foradia subscriutegrat

Ciudadanos reivindica la realització de concerts musicals a Alcoi

• "Des de fa uns anys l'absència de concerts ha sigut la tònica general en la nostra ciutat". • "La ciutat també hauria d'apostar per portar concerts importants que permeten als joves gaudir d'actuacions"

 

Des de Ciudadanos han emès un comunicat reivindicant per a Alcoi la realització de concerts musicals. La regidora Lucía Granados ho expressa amb aquestes paraules: “en les últimes dècades s’ha celebrat concerts i actuacions molt importants, tant a nivell nacional com a internacional, però des de fa uns anys l’absència de concerts ha sigut la tònica general en la nostra ciutat”.

Per aquest motiu, des de Ciudadanos considerenque ha arribat el moment en el qual es percep una millora en l’economia i, per tant, la ciutat també hauria d’apostar per portar concerts importants que permeten als joves gaudir d’actuacions de certa entitat sense necessitat d’haver de desplaçar-se a altres ciutats”.

En la mateixa línia, Lucía Granados ha declarat que “aquests concerts són importants perquè, a més de ser supracomarcals, donen també renom a la ciutat”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *