foradia camaraalcoi

4.611 signatures per una campanya de conscienciació pel respecte als animals d’Alcoi

• 4.611 signatures alcoianes han sigut registrades a l'Ajuntament d'Alcoi amb la finalitat de sol·licitar la realització d'una campanya de conscienciació ciutadana pel respecte, la protecció i el benestar dels animals en la nostra ciutat. • "Han col·laborat més de 30 establiments, diverses clíniques veterinàries, protectores d'Alcoi i comarca i moltíssimes persones més que van ajudar per a aconseguir una ciutat amiga dels animals".

4.611 signatures alcoianes han sigut registrades a l’Ajuntament d’Alcoi amb la finalitat de sol·licitar la realització d’una campanya de conscienciació ciutadana pel respecte, la protecció i el benestar dels animals en la nostra ciutat.

L’acció s’ha dut a terme per part de la plataforma Alcoi, pel Dret, la Protecció i el Benestar Animal juntament amb l’Associació de Veïns Santa Rosa-La Mistera.

La plataforma, que encapçala Sonia Calderón, afectada en primera persona, va ser creada fa uns mesos arran dels diversos enverinaments que van posar fi a la vida de tres gossos i, en tan sols tres dies, van arribar a ser 600 persones les adherides a aquesta.

Des de maig, juntament amb l’ajuda de Juan Moncho, president de l’associació de veïns, van realitzar una reunió informativa per a explicar els procediments de primers auxilis davant un enverinament. També van començar amb la recollida de signatures, que ja ha quedat concloïa.

Altra de les activitats de la plataforma ha sigut la recollida de donatius per als animals afectats en els incendis de Galícia, Astúries i Portugal, havent arreplegat molt més del material que esperaven, la qual cosa demostra novament la solidaritat alcoiana. Des de Concello de Melón, en Ourense, agraeixen l’ajuda rebuda, comuniquen des de la plataforma.

Des de la plataforma volen agrair la implicació de les persones que s’han involucrat durant aquests mesos en la recollida de signatures, en la qual “han col·laborat més de 30 establiments, diverses clíniques veterinàries, protectores d’Alcoi i comarca i moltíssimes persones més que van ajudar per a aconseguir una ciutat amiga dels animals“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *