foradia subscriutegrat

ACOVIFA organitza un homenatge a les víctimes de violència de gènere a Alcoi

• ACOVIFA ha realitzat un homenatge a les víctimes de la violència masclista d’enguany, que ascendeixen a més de 90. • ACOVIFA ofereix un servei d’orientació i assessorament a totes les víctimes de gènere i familiar, d’assetjament escolar i laboral, axil com assistència psicològica i jurídica


Dins de la setmana conta la violència de gènere, l’Associació Contra la Violència de Gènere i Familiar d’Aloi i Comarques, ACOVIFA, ha realitzat un homenatge a les víctimes de la violència masclista d’enguany, que ascendeixen a més de 90.

Per a fer-ho, a banda de realitzar una campanya de divulgació contra la violència, han organitzat un acte a la Plaça d’Espanya on han llegit un manifest reivindicant una cultura de la igualtat entre dones i homes i denunciant la cultura masclista i els seus efectes nocius a la nostra societat.

Una acció més dins de totes les que realitza l’associació al llarg de l’any. Perquè cal ressenyar que ACOVIFA ofereix un servei d’orientació i assessorament a totes les víctimes de gènere i familiar, d’assetjament escolar i laboral. També ofereix assistència psicològica i jurídica a tota la persona que ho necessita. Tot amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les víctimes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *