lasarga subscriutegrat

Campanya de Cáritas perquè cap alcoià passe fred durant l’hivern

• L'objectiu és aconseguir bombones de butà per repartir entre les persones que la necessiten i que, per diferents causes socials, no tenen els recursos suficients • L'organització estarà present al parc de La Glorietadurant la Fireta de Nadal , del 6 al 10 de desembre.

Que aquest hivern ningú passe fred”, aquest és el lema de la campanya que inicia Cáritas d’Alcoi. Una acció que es repeteix per segon any consecutiu a causa de la gran resposta de l’any anterior per part de la societat alcoiana.

L’objectiu és aconseguir bombones de butà per repartir entre les persones que la necessiten i que, per diferents causes socials, no tenen els recursos suficients per a cobrir les seues necessitats més bàsiques, com és la calor a l’hivern.

La campanya respon a la màxima del Papa Francisco: “no estimem amb paraules sinó amb obres”. Seguint aquesta premissa, quan els voluntaris de Cáritas detecten una necessitat, reaccionen davant aquesta realitat, prenen consciència de la mateixa i busquen una acció com a resposta activa.

L’organització estarà present al parc de La Glorietadurant la Fireta de Nadal , del 6 al 10 de desembre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *