foradia pressupostparticipatiualcoi

El PP denuncia paràlisi del trasllat de la policia nacional al centre

• “L'expedient per a situar a la policia nacional en el centre està paralitzat per falta de resposta del govern socialista”, així ho comuniquen des del PP d'Alcoi. • “La ineptitud política d'aquest govern arriba a totes les gestions que es realitzen des de l'Ajuntament d'Alcoi”

L’expedient per a situar a la policia nacional en el centre està paralitzat per falta de resposta del govern socialista”, així ho comuniquen des del PP d’Alcoi.

Des del 27 de febrer de 2015, la Sotsdirecció General de Planificació i Gestió d’Infraestructures i Mitjans per a la Seguretat de la Policia Nacional està sol·licitant directament a l’Ajuntament les notes simples registrals i referències cadastrals dels locals on es pretén situar la nova comissaria.

Segons el regidor Rafa Miró: “és incomprensible que avui dia, en el ministeri no s’haja rebut encara la documentació que porta requerint des de febrer de 2015 i l’expedient d’acceptació de la cessió es trobe paralitzat”.

Per açò valora que “la ineptitud política d’aquest govern arriba a totes les gestions que es realitzen des de l’Ajuntament d’Alcoi”.

Rafa Miró conclou afirmant que “fa dos anys van traslladar el Centre d’Esports a l’Escorxador perquè l’obertura de la nova comissaria era imminent, al final tot mentida

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *