foradia barnasants

La Societat Musical Nova d’Alcoi mostra el seu patrimoni musical i pictòric

• Amb motiu del seu 175 aniversari, la Societat Musical Nova d’Alcoi mostra el seu patrimoni musical i pictòric creat durant aquest últim any. • El públic pot gaudir de les banderes, uniformes, partitures i fotografies de directors, músics i esdeveniments que han fet història en aquesta banda alcoiana des de la seua fundació


Amb motiu del seu 175 aniversari, la Societat Musical Nova d’Alcoi mostra el seu patrimoni musical i pictòric creat durant aquest últim any.

En l’exposició, el públic pot gaudir de les banderes, uniformes, partitures i fotografies de directors, músics i esdeveniments que han fet història en aquesta banda alcoiana des de la seua fundació en 1842 fins a l’actualitat.

La inauguració de “ExpoNova de 175 anys” ha sigut realitzada en el Cercle Industrial d’Alcoi, amb l’actuació del Grup de Danses Carrascal d’Alcoi, que ha volgut homenatjar a la banda per l’aniversari, i la Música Nova.

La mostra estarà oberta fins al 24 de febrer, en horari de dilluns a diumenge, de 9 a 21.30 hores i l’entrada és lliure.

Des de la Música Nova agraeixenal Cercle Industrial d’Alcoi la seua col·laboració en aquest projecte cultural amb el qual l’entitat musical escriu els últims compassos de la commemoració de l’efemèride”.

Coda final del seu 175 aniversari

Cal ressenyar que la Societat Musical Nova d’Alcoi celebrarà la cloenda del seu 175é aniversari amb música de José Carbonell i l’estrena de diverses composicions, en un concert que inclourà compassos amb sorpreses. Serà al Teatre Calderón d’Alcoi el dissabte 24 de febrer, a les 18:30 h. L’entrada serà lliure amb invitació.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *