lasarga mediamborganica

Insubmissió i boicot davant l’aplicació de la llei d’ADN de les mascotes

• La plataforma en contra de les proves d'ADN dels gossos ha anunciat insubmissió i declara boicot als negocis que inciten a fer les proves d'ADN. • La llei eixirà endavant amb els vots de Ciudadanos i PSOE, i en contra de Guanyar, Compromís i PP.


La plataforma en contra de les proves d’ADN dels gossos ha anunciat insubmissió davant aquesta llei “impopular, inútil i sense sentit”, i declara boicot als negocis que inciten a fer les proves d’ADN.

Aquesta és la posició que ha acordat després que el Plenari municipal rebutge la seua moció en contra de la llei de les proves d’ADN als gossos de la ciutat.

La moció ha sigut sostinguda pels 5 regidors de Guanyar, els 4 del PP i els 3 de Compromís. Però els vots no han sigut suficients, ja que els 4 regidors de Ciudadanos han donat suport als 9 del PSOE.

Segons comuniquen des de la plataforma, “hem perdut per la força de les matemàtiques, no de la raó”. I és que entre les raons que han aportat a la moció consten experiències fallides d’altres municipis, l’elevat cost dels tràmits de les proves i la seua manca d’efectivitat.

La seua conclusió és quequeda demostrar que a alguns polítics els molesta l’opinió del seu ‘estimat’ poble, tan sols els interessem cada quatre anys, la resta del temps els molestem”.

Font: Redacció./


ua

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *